LUKI
Zakladateľ fóra PMC
Bezpredmetné reporty na príspevky neriešim => okamžite ban!
|
Post by LUKI on Mar 22, 2015 15:48:18 GMT
|
|
kerma522
Private
Družstvo: Alfa
|
Post by kerma522 on Mar 25, 2015 15:54:28 GMT
Meno:Oldřich Priezvisko:Halada Prezývka:Olda Mikrofón (áno/nie):ano Obľúbená funkcia:Anti-Tank, řidič tanku, kulometčík, nosič výbušnin O mne: Jsem z Mostu more.
Viac info cez TS3
|
|
horatio
Private
|
Post by horatio on Mar 25, 2015 18:11:06 GMT
Meno:Daniel Priezvisko:Horák Prezývka:HoraTio Mikrofón (áno/nie):Tak určitě Obľúbená funkcia: četař, machinegunner , pyrotechnik , ženista , ostřelovač , prostě všechno co mi dáte O mne: Tak jako jsem člověk , kterej žije a rád si hraje vojáky a mám rád srandu a nemám rád Arganinyho.
Viac info cez TS3
|
|
LUKI
Zakladateľ fóra PMC
|
Post by LUKI on Mar 26, 2015 13:24:16 GMT
|
|
LUKI
Zakladateľ fóra PMC
|
Post by LUKI on Mar 26, 2015 13:50:40 GMT
Maroš žiada o rekrutovanie k nám. Z mailu:
Viac info cez TS3
|
|
LUKI
Zakladateľ fóra PMC
|
Post by LUKI on Mar 27, 2015 12:20:43 GMT
|
|
mundok12
Private
|
Post by mundok12 on Mar 28, 2015 13:08:27 GMT
Meno :Michal Priezvisko: x (né není to ze sociálky.. ) Prezývka: Mundok Mikrofón (áno/nie): ano Obľúbená funkcia: Cokoliv co má zbraň... O mne:Zkušenost s Flashpoint a Arma serií : Osobně si myslím, že nějaké ty zkušenosti vlastním, hrál jsem už jako menší Operaci Flashpoint ,a věděl jsem že až vyjde další díl, tak ho budu muset mít. Nějaký ten čas utekl, a pak jsem se odhodlal že jsi koupím Armu 2 Výroční X edici. Tak jsem si jí koupil, a od té doby sem se přímo zamiloval do Arma série. Po čase sem si koupil i AIII, a myslím si že jsem neudělal chybu (až na "armor system"). Takže tedy hraji Armu cca : 2 roky doufejme, že jsem nějaké zkušenosti pochytil. Čím bych mohl přispět ? : Kvalitní hrou bez lagů ,a problémů, a přispět trochou té atmosféry do Army III.
|
|
frankycz
Private
|
Post by frankycz on Mar 28, 2015 13:21:27 GMT
Meno: Jonáš Priezvisko: Černý Prezývka: FRANKY_CZ Mikrofón (áno/nie): Ano Obľúbená funkcia: Záškodník, medik, odstřelovač O mne: Ich komme aus Tschechien, ich liebe alle leute,weil ich glücklich bin. Ich habe alle Arma Spiele gespielt und ich mag sie.
Nemám rád nemčinu
|
|